I hear and I forget
I see and I remember
I do and I understand
Confusius

Control-IT for ISM

Ervaar de ISM-processen in de IT-dienstverlening aan productiebedrijven in een haven. Er komen verstoringen die binnen bij een helpdesk, die door specialisten worden opgelost. Ook moeten diverse wijzigingen worden doorgevoerd op de haventerminal. Men werkt met een beeld van de werkelijkheid, maar of dat klopt?
8-15 deelnemers.
Klik hier voor de Control-IT brochure.

Apollo-13 for ISM

Ervaar de diverse ISM-processen in de simulatie van de vlucht van Apollo-13. Tijdens deze vlucht ging er iets mis, gevolgd door de beroemde woorden: “Houston we’ve got a problem”. Alleen door goed samen te werken in de juiste processen, hebben de astronauten een kans op overleven. De game bevat diverse originele beelden.
8-12 deelnemers. 

Demand-IT for FSM

In deze game ervaart u de positie van Functioneel Beheer tussen enerzijds de klant en anderzijds de IT-leverancier. Case: een attractiepark wil tevreden klanten en een bepaald resultaat. Daarvoor moet het park regelmatig vernieuwen en nieuwe toestellen worden gespecificeerd. De speeltoestellen worden gemaakt (met Knex), als het goed volgens de specificaties. Een erg verhelderende en leuke simulatie.
8-16 deelnemers.
Klik hier voor de Demand-IT brochure.

Meer weten?